Om ZA-ZA ApS

ZA-ZA ApS er en dansk virksomhed, som i mere end 70 år har leveret julebelysning og juledekoration. Vi har specialiseret os i julebelysning og leverer bl.a. julebelysning og dekorationer til kommuner, byer, gader, butikscentre, forlystelsesparker, hoteller, el-branchen og diverse bygninger. Firmaet blev grundlagt i 1952.

ZA-ZA ser dagens lys – fokus på julebelysning

ZA-ZA tog i  2009 forbindelse til en kinesisk producent af LED lyskæder IP67 og LED lyskilder E27 og B22, denne producent er i dag hovedleverandør af lyskæder til ZA-ZA ApS.

ZA-ZA ApS leverer i dag danskudviklede kvalitetsprodukter. Vores speciale er lyskæder og udendørs julebelysning, og vi leverer færdige motiver og lyskæder – alt med miljøvenlige og energibesparende dioder LED. Vi hjælper kunder med at sprede ekstra lys og julestemning, og vi deler altid gerne ud af vores idéer og forslag til, hvordan specifikke områder kan udsmykkes med den helt rette julebelysning. Har vi ikke et færdigt motiv, som lever op til behovet, udvikler vi gerne et specialdesignet motiv.  

Gearet til fremtiden
Den 1/4-2021 købte Anders Rodkjær og Martin Thor Laursen ZA-ZA Display. De er naboer til virksomheden og rigtig gode venner med Steen. Sammen arbejder de nu på at udvide hele ZA-ZA ApS med endnu mere online formidling og bestilling af kvalitetsprodukter inden for event og julebelysning. De har samtidig udviklet deres helt egen julebelysningsserie kaldet ZA-ZA Twilight. Serien består af danskudviklede produkter af høj kvalitet. Med serien har vi muligheden for i endnu højere grad at tilbyde vores kunder helt unikke kvalitetsløsninger, og vi glæder os til at begive os ud på alle de kommende juleeventyr.