Julebelysning

Hos ZA-ZA har vi i mere end 50 år leveret julebelysning til virksomheder, engros, erhverv, brancheforeninger, kommuner, butikscentre, gader, byer, offentlige institutioner og diverse bygninger. Vi har gjort det nemt for dig som erhvervsdrivende at sprede julestemning med julebelysning. Du skitserer dine behov, så sørger vi for, at du får den julebelysning, der matcher dine behov. Hos os får du en skræddersyet løsning med alt det, som du har brug for til dit julebelysnings set-up.

Se katalog
Forhør og Bestil

Færdige motiver

Det skal være nemt og enkelt at få den julebelysning, som du er på jagt efter. Det er uanset, om du er på udkig efter julebelysning til erhverv, julebelysning til engros eller julebelysning til virksomheder. Derfor sidder vores konsulenter altid klar til at rådgive dig og komme med idéer, der passer til dine ønsker og dit budget. Send for eksempel et billede af den by, gade eller bygning, der skal udsmykkes med julebelysning, så kommer vi med vores bud på, hvordan den optimale løsning kan se ud for dig – naturligvis helt uden beregning. Det kan også være, at du allerede har nogle idéer til, hvordan julebelysningen skal se ud, så inddrager vi selvfølgelig de idéer, så vi i fællesskab får skabt den bedste løsning for dig. Kontakt os og lad os tage en snak om dine ønsker.

SE EKSEMPLER PÅ BRUG

Special opgaver

ZA-ZA har produceret et væld af specialmotiver til byer og gader.
Har vi ikke et færdigt motiv som passer til Deres behov, så udvikler vi gerne et specielt motiv efter Deres ønsker. Vi har blandt andet udviklet et våbenskjold til Horsens, et stort M til McDonalds, en 6 meter stor kongekrone til Kgs. Lyngby samt et stort og flot jubilæums motiv til Randers’ 700 år jubilæum.
Se eksempler på vores special-motiver på billederne.

Find Motiver til bestilling

Forhør og bestil julebelysning

Hvad forhører du dig om
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.