professionel Julebelysning

Hos ZA-ZA har vi i mere end 50 år leveret professionel julebelysning til virksomheder, engros, erhverv, brancheforeninger, kommuner, butikscentre, gader, byer, offentlige institutioner og diverse bygninger. Vi har gjort det nemt for dig som erhvervsdrivende at sprede julestemning med julebelysning. Du skitserer dine behov, så sørger vi for, at du får den julebelysning, der matcher dine behov. Hos os får du en skræddersyet løsning med alt det, som du har brug for til dit julebelysnings set-up.

Se katalog
Forhør og Bestil

Skræddersyede løsninger

Det skal være nemt og enkelt at få den julebelysning, som du er på jagt efter. Det er uanset, om du er på udkig efter julebelysning til erhverv, julebelysning til engros eller julebelysning til virksomheder. Derfor sidder vores konsulenter altid klar til at rådgive dig og komme med idéer, der passer til dine ønsker og dit budget. Vi har over 50 års erfaring, og kan levere professionel julebelysning i alle omfang. Send for eksempel et billede af den by, gade eller bygning, der skal udsmykkes med julebelysning, så kommer vi med vores bud på, hvordan den optimale løsning kan se ud for dig – naturligvis helt uden beregning. Det kan også være, at du allerede har nogle idéer til, hvordan julebelysningen skal se ud, så inddrager vi selvfølgelig de idéer, så vi i fællesskab får skabt den bedste løsning for dig. Kontakt os og lad os tage en snak om dine ønsker.

SE EKSEMPLER PÅ BRUG
professionel julebelysning i gågade

En samlet pakke – nemmere bliver det ikke

Når vi sammen har fundet ud af, hvordan lige netop din julebelysning skal se ud, laver vi en samlet pakke, der er klar til at installere. Du skal derfor ikke bekymre dig om at skulle købe produkter andre steder – vi leverer alt du skal bruge samlet, så du nemt kan sætte lysene op.

Julebelysning, der kan holde i mange år

Alle vores produkter er udviklet i et tidsløst design og er af høj kvalitet, så det kan holde i mange år. Vi har samtidig udviklet vores egen julebelysningsserie under navnet ZA-ZA. Serien er din garanti for produkter af en høj kvalitet, som du ellers ikke ser ved julebelysningsløsninger. Serien giver os ligeså mulighed for i endnu videre omfang at tilbyde dig en helt unik løsning.

Alt til din julebelysning

Hos ZA-ZA leverer vi alt til din julebelysning, herunder:

  • Færdige motiver som juletræer, stjerner, hjerter, julemænd etc.
  • CE Certificeret.
  • Lyskæder med krone lamper E27 eller B22 med varm hvide dioder.
  • Lyskæder med minilamper med dioder IP67.
  • Rope light.
  • Dekorationsmaterialer som gran, kugler, sløjfer etc.
  • Specialmotiver, der produceres efter dit behov.

Miljøet er vigtigt for os. Derfor er alle vores dioder miljøvenlige og energibesparende.

lyskrone professionel julebelysning kvalitet lyskrone jul

Special opgaver

Hos ZA-ZA har vi produceret et væld af specialmotiver til byer og gader. Har vi ikke et motiv, som passer til dine behov, udvikler vi gerne et motiv efter dine ønsker. Vi har bl.a. udviklet et våbenskjold til Horsens, et stort M til McDonalds, en 6 meter stor kongekrone til Kgs. Lyngby samt et stort og flot jubilæumsmotiv til Randers’ 700 års jubilæum.

Se eksempler på vores specialmotiver

Brug for en specialopgave?
Kontakt os på tlf. 86 57 03 00 eller za-za@za-za.dk
og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Færdige motiver

Hos ZA-ZA har vi et stort udvalg af færdige motiver til din julebelysning. Vi har bl.a. færdige motiver med minilys, færdige motiver med rope light og færdige motiver med fladkabel og E27.

SE EKSEMPLER PÅ BRUG
Se mere om vores færdige motiver
professionel julebelysning i gågade

Hvem er ZA-ZA?

ZA-ZA er en dansk virksomhed, der har rødder helt tilbage til 1952. Gennem årene har vi specialiseret os i udendørs julebelysning og lyskæder til et hav af forskellige erhvervsdrivende som butikker, byrum, kommuner, butikscentre, hoteller, forlystelsespakker etc.

Forhør og bestil julebelysning

Hvad forhører du dig om?