Julebelysning til gågader

Skal en gade eller en gågade gøres klar til jul? Så lad os hjælpe dig. Hos ZA-ZA har vi siden 1952 leveret juledekoration, juleudsmykning og julebelysning. Et af de områder som vi bl.a. har specialiseret os i er at levere julebelysning til gader og gågader. Det betyder, at vi i dag kan tilbyde en samlet pakke med alt det, der skal bruges til at få enhver gade eller gågade til at lyse ekstra op i juletiden. Se evt. vores webshop om motiver med lys og gran.

Se katalog

Julebelysning, der matcher din gade

Kendetegnet for vores løsninger er, at vi skræddersyer løsninger, der matcher dine behov og ønsker. Derfor er du altid velkommen til at sende os et billede af din gade, og så kommer vi med et bud på, hvordan din gade kan udsmykkes med julebelysning. Måske har du selv nogle idéer til, hvordan julebelysningen skal ud, eller også er du helt på bar bund. Uanset hvad, sidder vores konsulenter klar til at finde den bedste julebelysning til gaden. Kontakt os. Så finder vi den bedste løsning til din gade.

Kontakt os

Hvorfor pynte gågaden med julelys?

  • Du skaber julestemning i gågaden.
  • Julebelysning og juledekorationer skaber hygge og godt humør i de mørke måneder.
  • Du hjælper butikkerne, da du tiltrækker flere forbrugere.

Stort udvalg af produkter

Hos ZA-ZA har vi et stort udvalg af julebelysningsprodukter. Vi har bl.a. vores egen julebelysningsserie under navnet ZA-ZA bestående af danskudviklede produkter af høj kvalitet. Vi leverer færdige motiver, lyskæder, specialproducerede motiver m.m. Tag et kig på vores forskellige produkter.

Du kan også kigge vores hjemmeside i gennem efter inspiration til julebelysning af jeres gade. Kontakt os gerne og fortæl om dine idéer, så finder vi en løsning sammen.

Se vores produkter

Udvalgte referencer med julebelysning til gågade

Kongens Nytorv

Skt. Clemens Stræde

Det var med kugler og ranker med LED-lys fra ZA-ZA at Skt. Clemens Stræde i Aarhus
midtby blev forvandlet til en af de hyggeligste jule-shoppe gader i Aarhus.

Se flere referencer

Hvem er ZA-ZA?

ZA-ZA er en dansk virksomhed, der har rødder helt tilbage til 1952. Gennem årene har vi specialiseret os i udendørs julebelysning, juleudsmykning og lyskæder til et hav af forskellige erhvervsdrivende som butikker, byrum, kommuner, butikscentre, hoteller, forlystelsespakker etc.

Forhør og bestil julebelysning

Hvad forhører du dig om?