Julebelysning til gågader

Skal en gade eller en gågade gøres klar til jul? Så lad os hjælpe dig. Hos ZA-ZA har vi siden 1952 leveret juledekoration og julebelysning. Et af de områder som vi bl.a. har specialiseret os i er at levere julebelysning til gader og gågader. Det betyder, at vi i dag kan tilbyde en samlet pakke med alt det, der skal bruges til at få enhver gade eller gågade til at lyse ekstra op i juletiden.

Julebelysning, der matcher din gade
Kendetegnet for vores løsninger er, at vi skræddersyer løsninger, der matcher dine behov og ønsker. Derfor er du altid velkommen til at sende os et billede af din gade, og så kommer vi med et bud på, hvordan din gade kan udsmykkes med julebelysning. Måske har du selv nogle idéer til, hvordan julebelysningen skal ud, eller også er du helt på bar bund. Uanset hvad, sidder vores konsulenter klar til at finde den bedste julebelysning til gaden. Kontakt os. Så finder vi den bedste løsning til din gade.

Kontakt os

Stort udvalg af produkter
Hos ZA-ZA har vi et stort udvalg af julebelysningsprodukter. Vi har bl.a. vores egen julebelysningsserie under navnet ZA-ZA bestående af danskudviklede produkter af høj kvalitet. Vi leverer færdige motiver, lyskæder, specialproducerede motiver m.m. Tag et kig på vores forskellige produkter.

Se vores produkter

Julebelysning siden 1952

ZA-ZA er en dansk virksomhed med rødder helt tilbage til 1952. Gennem årene har vi leveret julebelysning til et hav af gågader, kommuner, byer, butikscentre etc.

Læs mere om os

Forhør og bestil julebelysning

Hvad forhører du dig om?
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.