Lyskilder

Hos ZA-ZA leverer vi kronelamper med dioder til motiver og lyskæder. Lamperne er med fatning E27 alm. skruefatning. Fatningen er af forniklet messing. Med messingfatning undgås korrosion. Kolben er klar polycarbonat og 45mm i diameter. Den kan ikke knuses, Lamperne har en meget lang levetid. Forbrug pr lampe ca 1W. Farven er varm hvid WW 2300-2500K. Også lagervare B22.

Minilamper
Hos ZA-ZA leverer vi også LED lyskæder, ZA-ZA Twilight, med minilamper (dioder).
Minilamper bruges også i: Gardiner, Istapper, lysnet etc., Færdige motiver.

Har du spørgsmål vedr. lamper, kan du kontakte os på tlf. 86 57 03 00.

Forhør og bestil

Gardiner

Skab en lysende mælkevej i mørket med ZA-ZA lysgardiner. Denne sæsonbelysning kan benyttes til alle årets sæsoner. Skal der være en hyggelig atmosfære på de varme sommeraftener? Eller skal gågaden lyses op i de lange vintermåneder? Så er det lysgardiner, du har brug for.

Lysgardinerne fås i 1 eller 2 meters bredde og i forskellige længder. Der er 20 strenge pr. 2 meter, så der dannes et tæt lysnet.

Lysgardinerne fås i følgende mål:

  • 2×1,5 meter – 3 kan sættes sammen
  • 1×2,5 meter – 6 kan sættes sammen
  • 2×3 meter – 2 kan sættes sammen
  • 1×3 meter – 4 kan sættes sammen
  • 2×6 meter – Kan ikke forlænges vandret
  • 1×6 meter – 2 kan sættes sammen

Lysgardinerne leveres med ensretter og hanstik.

Gardiner i andre mål kan også bestilles, dog må der forventes leveringstid.

SE EKSEMPLER PÅ BRUG

Lyskæder med minilamper

Naturens former forenes med varme lys med ZA-ZA Twilight lyskæder. De helt små lys skaber en eventyrlig effekt, når de snoes helt tæt omkring træets naturlige former og de mange grene.

Det er perfekt sæsonbelysning til hele året og passer både til de lyse sommeraftener og de kolde vintermåneder. Uanset om det er beplantning i byrummet, i haven eller parkerne, så giver denne lyskæde et elegant og magisk twist til din belysning.

Lyskæderne er til udendørsbrug og har et dobbeltisoleret gummikabel IP67. De anvender 220 Volt, er 12 meter lange og har en lampeafstand på 10 cm.. Kæderne forsynes med ensretter, som kan tilkobles 10 kæder.

Der findes et stort udvalg af fordelere, forlængere mm. til denne lyskæde. Farven er varm hvid WW. ZA-ZA Kertelyskæde har 16 lys, og ZA-ZA Twilight indenførs findes med 100 microlamper. Spændingen er 220 volt.

SE EKSEMPLER PÅ BRUG

Rope-light

Der er dømt ekstra god stemning, når du har hængt disse lysmotiver op. Rope light fungerer som sæsonbelysning hele året, da det kan tilpasses lige netop det arrangement eller den højtid, som du ønsker.

Med rope light kan du også få tekstlys, så du kan formidle dit budskab gennem smukke, klare lys i mørket. Perfekt til både jul, byfest eller bygningsdekoration.

ZA-ZA LED Rope Light er konstant lysende og fås i syv farver. Denne type belysning er til 230, 24 eller 12 Volt, og microlamperne er på 0,45 watt. Du kan også få din Rope Light løsning med dioder, som lyser meget kraftigt og har meget lang levetid.

Du har mulighed for selv at klippe i dit Rope Light, ved afmærkede felter. Hvis du ønsker det, leveres denne type belysning også i et stort antal færdige motiver og tekster.

SE EKSEMPLER PÅ BRUG
Færdig julelysmotiv i Ballerup

Dioder

Kigger du efter din næste julebelysning? Så bør du overveje diodelys. Lysdioder udkonkurrerer hastigt den almindelig glødelampe. Dioder kan lyse i alle regnbuens farver og har generelt en række fordele til sig.

  • Lysdioden har et betydeligt mindre energiforbrug end en almindelig glødelampe. For julebelysning er det helt op til 1/10 af energiforbruget
  • Lysdioden har betydeligt længere levetid end en tilsvarende glødelampe. Diodens lysudbytte vil først være halvere efter ca. 50.000 lystimer.
  • Lysdioder er fritaget for statsafgift.
SE EKSEMPLER PÅ BRUG

Forhør og bestil lyskilder

Hvad forhører du dig om?