Juletræer/Grønt

Hos ZA-ZA er vi specialister i gran. Vi leverer alt i granranker, træer, kranse og granbuer. Vi fører altid de bedste kvaliteter i gran. Vores grene er meget tykke og tætte med mange sideskud. Farverne er 2-tonet grøn med brun gren.
Udover granranker, juletræer/kunstige juletræer og kranse, leverer ZA-ZA også juleguirlander. Vores juleguirlander leveres med galvaniseret tråd til udendørs anvendelse. Vi har juleguirlander op til 30 meters længde.

Forhør og Bestil

Dekorationer

Skal din juledekoration have et ekstra nøk op ad? Så kan vi også hjælpe dig med det. Vi tilbyder nemlig udover vores belysning specielle dekorationer til din juleudsmykning. Der bliver ikke sparet på noget. Sløjfer, stjerner, julekugler og glimmer – hvad end du kunne tænke dig, så finder vi ud af det.

Vi har også et stort udvalg af både ægte og kunstige juletræer samt gran, granranker og juleguirlander, som kan give den ekstra wow-effekt til din juleudsmykning.

Hvis du kunne tænke dig en juleudsmykning, der får folk til at tabe kæben, så tøv ikke med at kontakte os. Vi finder den bedste løsning til dig.

SE EKSEMPLER PÅ BRUG

GRANBUER OG GUIRLANDER

Hos ZA-ZA er vi specialister i gran, og du kan bestille alt i granranker, -træer, -kranse og granbuer. Vi har alt hvad dit granhjerte begærer. Vores gran er altid af højeste kvalitet. Grenene er meget tykke og tætte og har mange sideskud, der gør dem sunde og frodige at se på.

Udover granranker, juletræer, kunstige juletræer og kranse leverer ZA-ZA også juleguirlander. Guirlanderne leveres med galvaniseret tråd til udendørs anvendelse.

Vi har juleguirlander på op til 30 meter og farverne er 2-tonet grøn.

SE EKSEMPLER PÅ BRUG

Forhør og bestil juletræer/grønt

Hvad forhører du dig om?