Julebelysning til butikker

Skal butikken udsmykkes op til jul og sprede en masse julestemning? Så er du havnet det rette sted. Hos ZA-ZA har vi mange års erfaring med at levere julebelysning til butikker. Det gælder uanset, om der er tale om mindre eller større butikker. Vi glæder os til at være med til at sprede julestemning på butiksfacader landet over.

Juleudsmykning af butik –
et fænomen, der går mange år tilbage
Julen er og bliver en særlig højtid på året. Vi kender alle sammen den særlig stemning, som vi fyldes med, når julen nærmer sig, og julelys for alvor begynder at fylde bybilledet. Det mørke vejr bliver oplyst med lys, der bringer hygge og glæde for store og små. Før 1900 blev julen ikke rigtig fejret udendørs, men da udendørs juleudsmykning for alvor vandt indpas, var det især butikkernes fortjeneste. Butikker udsmykkede deres vinduer med juleudstillinger, og de brugte især julebelysning i form af elektriske lamper og farver kombineret med bl.a. juleskilte og nisser. Juleudsmykning af butikken var et trækplaster for mange, der kom for at nyde de flotte udsmykninger. Julebelysning til butikker er derfor et fænomen, der går mange år tilbage og er en vigtig indikator for, at julen snart er på vej. I dag er juleudsmykning af butikker en central del af bybilledet, og man kan næsten ikke finde en butik, der ikke er udsmykket med julelys.

Skræddersyet julelys til butik
Hos ZA-ZA lægger vi stor vægt på, at du får lige den juleudsmykning af butikken, som du drømmer om. Måske har du allerede en klar idé om, hvordan julebelysningen skal se ud, men det kan også være, at du har brug for idéer og inputs. Uanset hvad, står vi altid klar til at hjælpe. Vi kommer gerne med forslag til din butik. Send os et billede af butikken eller fortæl os om dine tanker, så giver vi et forslag – selvfølgelig helt uden beregning. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os her

Hvorfor udsmykke butikken op til jul?

  • Du bidrager til at sprede julestemning i dit lokalområde.
  • Vi kommer ikke uden om det – julelys er bare med til at sprede hygge og glæde i et ellers mørkt vejr.
  • Du tiltrækker flere kunder til din butik.

Mere end 50 års erfaring

Hos ZA-ZA har vi mere end 50 års erfaring med at levere skræddersyede løsninger til julebelysning. Alle vores produkter har et tidsløst design og kan derfor holde i mange år. Lær os bedre at kende.

Læs mere om os

Forhør og bestil julebelysning

Hvad forhører du dig om?
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.