Julebelysning til butikker

Skal butikken udsmykkes op til jul og sprede en masse julestemning? Så er du havnet det rette sted. Hos ZA-ZA har vi mange års erfaring med at levere julebelysning og juleudsmykning til butikker. Det gælder uanset, om der er tale om mindre eller større butikker. Vi glæder os til at være med til at sprede julestemning på butiksfacader landet over.

Se katalog

Skræddersyet julelys til butik

Hos ZA-ZA lægger vi stor vægt på, at du får lige den juleudsmykning af butikken, som du drømmer om. Måske har du allerede en klar idé om, hvordan julebelysningen skal se ud, men det kan også være, at du har brug for idéer og inputs. Uanset hvad, står vi altid klar til at hjælpe. Vi kommer gerne med forslag til din butik. Send os et billede af butikken eller fortæl os om dine tanker, så giver vi et forslag – selvfølgelig helt uden beregning. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os her

Hvorfor udsmykke butikken op til jul?

  • Du bidrager til at sprede julestemning i dit lokalområde.
  • Vi kommer ikke uden om det – julelys er bare med til at sprede hygge og glæde i et ellers mørkt vejr.
  • Du tiltrækker flere kunder til din butik.

Juleudsmykning af butik – et fænomen, der går mange år tilbage

Julen er og bliver en særlig højtid på året. Vi kender alle sammen den særlige stemning, som vi fyldes med, når julen nærmer sig, og julelys for alvor begynder at fylde bybilledet. Det mørke vejr bliver oplyst med lys, der bringer hygge og glæde for store og små. Før 1900 blev julen ikke rigtig fejret udendørs, men da udendørs juleudsmykning for alvor vandt indpas, var det især butikkernes fortjeneste.

Butikkerne startede julebelysningen

Butikker udsmykkede deres vinduer med juleudstillinger, og de brugte især julebelysning i form af elektriske lamper og farver kombineret med bl.a. juleskilte og nisser. Juleudsmykning af butikken var et trækplaster for mange, der kom for at nyde de flotte udsmykninger. Julebelysning til butikker er derfor et fænomen, der går mange år tilbage og er en vigtig indikator for, at julen snart er på vej. I dag er juleudsmykning af butikker en central del af bybilledet, og man kan næsten ikke finde en butik, der ikke er udsmykket med julelys.

Eksempel på julebelysning til butik

Super Brugsen pyntet med små og store istapper i Nørre Nebel og hovedgaden med juletræsmotiver i lysmasterne.

Se flere referencer

Hvem er ZA-ZA?

ZA-ZA er en dansk virksomhed, der har rødder helt tilbage til 1952. Gennem årene har vi specialiseret os i udendørs julebelysning, juleudsmykning og lyskæder til et hav af forskellige erhvervsdrivende som butikker, byrum, kommuner, butikscentre, hoteller, forlystelsespakker etc.

Forhør og bestil julebelysning

Hvad forhører du dig om?