Færdige motiver

ZA-ZA har en række komplette julelys motiver, som er klar til brug. Vi har julelys motiver til montering over gaden på wire, til montering på mur og til montering på master. Passer vores færdig julelys motiver ikke til netop din by, udvikler vi et motiv efter dine ønsker. Se evt. vores webshop om motiver med lys og gran.

Forhør og Bestil

Færdige motiver med mini lys

Lys din butik, din bygning eller hele din by op med disse færdige motiver med minilys. De små pærer giver et elegant udtryk, der med sikkerhed gør alle, der ser dem i godt humør.

Denne type lys fungerer perfekt som julebelysning, da det giver bybilledet et strejf af magi og hygge med sit bløde skær og varme nuancer.

Belysningen kan fås i mange forskellige former og faconer, så kontakt os endelig med din forespørgsel. Så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

SE EKSEMPLER PÅ BRUG
Julelys motiv i Vejle gågade
Færdig julelysmotiv i Ballerup

JULELYS motiver med rope light

Der er dømt ekstra god stemning, når du har hængt disse lysmotiver op. Rope light fungerer som sæsonbelysning hele året, da det kan tilpasses lige netop det arrangement eller den højtid, som du ønsker.

Med rope light kan du også få tekstlys, så du kan formidle dit budskab gennem smukke, klare lys i mørket. Perfekt til både jul, byfest eller bygningsdekoration.

Hvis disse motiver i rope light lyder som den perfekte løsning til lige netop dit behov, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Se evt. mere i vores webshop under mastemotiver.

SE EKSEMPLER PÅ BRUG

Færdige motiver med fladkabel og E27

Du får ikke mere julestemning for dine penge end med vores julelys motiver med fladkabel og E27. Den skønne granlignende effekt skaber den helt rigtige jule stemning i gaderne, og du kan næste dufte æbleskiverne og de brændte mandler.

Lysene fungerer både som gadedekoration eller på diverse julemarkeder rundt om i landet. De emmer af gammeldags julehygge, som du kender den fra din barndom, og det vil skabe glæde og lys i bybilledet.

Skal vi hjælpe dig med at gøre din by klar til december? Så kontakt os med din forespørgsel i dag.

Se evt. mere i vores webshop under mastemotiver

SE EKSEMPLER PÅ BRUG

Forhør og bestil færdige motiver

Hvad forhører du dig om?