Lyskæder

På nedenstående fotos vises en del af vore forskellige lyskæder/LED lyskæder.

Forhør og Bestil

Street Light

Skal der være lys i mørket, er street light den perfekte løsning til dit byrum. Denne type lys fås i et utal af forskellige faconer og versioner, som kan tilpasses lige netop dit behov.

Vores mest populære løsning er til granranker og juletræer, som skaber skøn julestemning i bybilledet. Lyskæderne bliver leveret i ruller af 100 meter og med grønt kabel, så det passer perfekt til det store juletræ på torvet.

Streetlight er med fladkabel og fås med fatninger E27 (skruefatning) og B22 (bajonetfatning). Du kan vælge mellem fatningsafstandene 33 cm., 50 cm. og 100 cm., men den kan bestilles hjem med andre afstande efter ønske.

Lysene leveres som udgangspunkt med grønt kabel men kan bestilles hjem i sort.

Se evt. mere i vores webshop.

SE EKSEMPLER PÅ BRUG

Lyskæde mini

Naturens former forenes med varme lys med ZA-ZA Twilight lyskæder. De helt små lys skaber en eventyrlig effekt, når de snos helt tæt omkring træets naturlige former og de mange grene.

Det er perfekt sæsonbelysning til hele året og passer både til de lyse sommeraftener og de kolde vintermåneder. Uanset om det er beplantning i byrummet, i haven eller parkerne, så giver denne lyskæde et elegant og magisk twist til din belysning.

Lyskæderne er til udendørsbrug og har et dobbeltisoleret gummikabel IP67. De anvender 220 Volt, er 12 meter lange og har en lampeafstand på 10 cm. Kæderne forsynes med ensretter, som kan tilkobles 10 kæder.

Der findes et stort udvalg af fordelere, forlængere mm. til denne lyskæde. Farven er varm hvid WW.

Se evt. mere i vores webshop under lyskæder.

SE EKSEMPLER PÅ BRUG

Festival Light LYSKÆDER

Disse lyskæder er til de hyggelige sommeraftener på terrassen eller den store havefest – Festival Light fra ZA-ZA er løsningen til dig.

De lidt større lamper (Ø45) giver en afslappet urban effekt, som både kan være hyggelig og festlig. Uanset om de hænger på kanten af dine altankasser eller som loftsbelysning i et festtelt, så får du den helt rigtige stemningsbelysning.

Lyskæden er 10 meter med 20 diodelamper. Kæden kan forsynes med en ensretter (ZA015B), som kan forbinde i alt 20 kæder. Pærerne er lavet af polycarbonat, som ikke kan knuses.

Se evt. mere i vores webshop under Festival light.

SE EKSEMPLER PÅ BRUG

Istapper

Julestemningen spreder sig, når disse Twilight istapper fra ZA-ZA bliver hængt op. De lysende istapper skaber en stemning, der emmer af winter wonderland og leder tankerne hen på hvid jul, som den var engang. Her får du julebelysning i særklasse, som virkelig sætter sit præg på byrummet.

Twilight istapperne er til 230 Volt og kommer med dobbelt isolerede kabler. 50 cm. istapper kan leveres med hvid eller sort isolering.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille? Så ring til os på 8657 0300, så finder vi den bedste løsning til dig.

Se evt. mere i vores webshop under lyskæder.

SE EKSEMPLER PÅ BRUG

Clusterlight

Hængende lys kan bare noget helt særligt i byrummet, og Clusterlight fra ZA-ZA er ingen undtagelse. Denne type sæsonbelysning passer både som naturdekoration hængende fra træerne eller som bygningsdekoration. Det er de perfekte lyskæder til byrummet.

Clusterlight fra ZA-ZA fås i 1 og 4 meter, med 60 led pærer pr. meter. Farven er varm hvid, som giver et lunt og hyggeligt skær til belysningen.

Hvis du ønsker det, kan du tilslutte 20 meter Clusterlight på en ensretter. Lysene kan benyttes både indendørs og udendørs og fås både som running og steady light.

Se evt. mere i vores webshop under lyskæder.

SE EKSEMPLER PÅ BRUG

Lysgardiner

Skab en lysende mælkevej i mørket med ZA-ZA lysgardiner. Denne sæsonbelysning kan benyttes til alle årets højtider og mærkedage. Skal der være en hyggelig atmosfære på de varme sommeraftener? Eller skal gågaden lyses op i de lange vintermåneder? Så er det lysgardiner, du har brug for.

Lysgardinerne fås i 1 eller 2 meters bredde og i forskellige længder. Der er 20 strenge pr. 2 meter, så der dannes et tæt lysnet.

Lysgardinerne fås i følgende mål:

  • 2×1,5 meter – 3 kan sættes sammen
  • 1×2,5 meter – 6 kan sættes sammen
  • 2×3 meter – 2 kan sættes sammen
  • 1×3 meter – 4 kan sættes sammen
  • 2×6 meter – Kan ikke forlænges vandret
  • 1×6 meter – 2 kan sættes sammen

Lysgardinerne leveres med ensretter og hanstik.

Se evt. mere i vores webshop under lysgardin.

Find Motiver til bestilling

Rope light LYSKÆDER

Der er dømt ekstra god stemning, når du har hængt Rope Light fra ZA-ZA op. Rope Light fungerer som sæsonbelysning hele året, da det kan tilpasses lige netop det arrangement eller den højtid, som du ønsker.

Med Rope Light kan du også få tekstlys, så du kan formidle dit budskab gennem smukke, klare lys i mørket. Perfekt til både jul, byfest eller bygningsdekoration.

ZA-ZA LED Rope Light er konstant lysende og fås i syv farver. Denne type belysning er til 230, 24 eller 12 Volt, og microlamperne er på 0,45 watt. Du kan også få din Rope Light løsning med dioder, som lyser meget kraftigt og har meget lang levetid.

Du har mulighed for selv at klippe i dit Rope Light, ved afmærkede felter. Hvis du ønsker det, leveres denne type belysning også i et stort antal færdige motiver og tekster.

SE EKSEMPLER PÅ BRUG

lysnet

Hos ZA-ZA leverer vi mange forskellige typer lysnet. Et lysnet er perfekt at bruge som julebelysning på buske og træer, da det giver en jævn fordeling af pærerne.

Et lysnet kan skabe et smukt og elegant udtryk i både store og små parker eller på beplantning i byrummet.

ZA-ZA lysnet kan fås med hvidt eller grønt kabel. Har du spørgsmål, eller ønsker du at bestille? Så kontakt os eller ring til os på 8657 0300, så finder vi den bedste løsning til dig.

Se evt. mere i vores webshop under lysgardin.

Forhør og bestil lyskæder

Hvad forhører du dig om?