Julebelysning til storcenter

Det er ikke rigtig jul, før vi ser julebelysning i gadebilledet. Derfor er vi stolte over, at vi siden 1952 har leveret julebelysning til forskellige erhverv over hele landet. Vi har bl.a. hjulpet et hav af storcentre, shoppingcentre og butikscentre med skræddersyede løsninger, så de har fået lige netop den julebelysning, der passer til deres center.
Skal vi hjælpe med julebelysning til dit storcenter? Se evt. vores webshop om motiver med lys og gran.

Se katalog

Hvorfor få julebelysning
fra os til dit shoppingcenter?

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge ZA-ZA ApS,
når butikscentret skal udsmykkes med julebelysning.

Et unikt set-up til dit butikscenter
Vi ved, at hvert enkelt storcenter er unikt. Derfor rådgiver vi og sammensætter en skræddersyet løsning, der passer til det enkelte storcenter. Send os gerne et billede af centret, og så kommer vi med forslag til, hvordan julebelysningen kan se ud.

En samlet pakke med julebelysning til dit storcenter
Når vi i fællesskab er blevet enige om, hvordan julebelysningen skal se ud, laver vi én samlet pakket med alt, der skal bruges til julebelysningen. Så er det nemt at få sat lysene op.

Stort udvalg af produkter
Vi har et stort udvalg af produkter, bl.a. lyskæder, færdige motiver og skræddersyede motiver. Du kan derfor være sikker på, at dit storcenter får den julebelysning, du ønsker. Vi har også vores egen julebelysningsserie ved navn ZA-ZA. Serien er udviklet, så du får højkvalitetsprodukter i et tidsløst design.
Se vores forskellige produkter.

Julebelysning til shoppingcenter – kan bruges igen og igen
Alle vores produkter er udviklet, så de ikke går af mode. Designet er tidsløst, og derfor kan du bruge det igen og igen.
Kontakt os for at høre, hvordan vi kan udsmykke dit storcenter.

Hvem er ZA-ZA?

ZA-ZA er en dansk virksomhed, der har rødder helt tilbage til 1952. Gennem årene har vi specialiseret os i udendørs julebelysning, juleudsmykning og lyskæder til et hav af forskellige erhvervsdrivende som butikker, byrum, kommuner, butikscentre, hoteller, forlystelsespakker etc.

Forhør og bestil julebelysning

Hvad forhører du dig om?