Julebelysning til storcenter

Det er ikke rigtig jul, før vi ser julebelysning i gadebilledet. Derfor er vi stolte over, at vi siden 1952 har leveret julebelysning til forskellige erhverv over hele landet. Vi har bl.a. hjulpet et hav af storcentre, shoppingcentre og butikscentre med skræddersyede løsninger, så de har fået lige netop den julebelysning, der passer til deres center.
Skal vi hjælpe med julebelysning til dit storcenter?

Hvorfor få julebelysning
fra os til dit shoppingcenter?

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge ZA-ZA ApS,
når butikscentret skal udsmykkes med julebelysning.

Et unikt set-up til dit butikscenter
Vi ved, at hvert enkelt storcenter er unikt. Derfor rådgiver vi og sammensætter en skræddersyet løsning, der passer til det enkelte storcenter. Send os gerne et billede af centret, og så kommer vi med forslag til, hvordan julebelysningen kan se ud.

En samlet pakke med julebelysning til dit storcenter
Når vi i fællesskab er blevet enige om, hvordan julebelysningen skal se ud, laver vi én samlet pakket med alt, der skal bruges til julebelysningen. Så er det nemt at få sat lysene op.

Stort udvalg af produkter
Vi har et stort udvalg af produkter, bl.a. lyskæder, færdige motiver og skræddersyede motiver. Du kan derfor være sikker på, at dit storcenter får den julebelysning, du ønsker. Vi har også vores egen julebelysningsserie ved navn ZA-ZA. Serien er udviklet, så du får højkvalitetsprodukter i et tidsløst design.
Se vores forskellige produkter.

Julebelysning til shoppingcenter – kan bruges igen og igen
Alle vores produkter er udviklet, så de ikke går af mode. Designet er tidsløst, og derfor kan du bruge det igen og igen.
Kontakt os for at høre, hvordan vi kan udsmykke dit storcenter.

Om ZA-ZA Display

I mere end 50 år har vi leveret skræddersyede julebelysningsløsninger til et væld af brancher. Gennem årene har vi løbende udviklet vores løsninger, og det betyder, at når du køber julebelysning hos os, kan du være sikker på, at du får produkter i den højeste kvalitet, og at de har et tidløst design. Læs mere om os.

Læs mere om os

Forhør og bestil julebelysning

Hvad forhører du dig om?
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.