DekorationER

Hos ZA-ZA har vi  i mere end 50 år leveret dekorationsmaterialer til den danske detailhandel. Vi har et meget bredt sortiment og udfører specialopgaver efter dine ønsker.

Forhør og Bestil

Juletræer (Kunstige)

Gran i byrummet skaber en helt unik julestemning, som vækker genklang hos alle, der går forbi. Det kan dog være både besværligt og upraktisk at finde et ægte grantræ, der passer til dine behov, og som kan holde sæsonen ud. Derfor tilbyder vi, også kunstige juletræer, som supplement til vores julebelysning.

Så kan du få den helt specielle julestemning uden at gå på kompromis med højde, facon eller farve.

Skal vi hjælpe dig med at finde dit perfekte, kunstige juletræ? Så kontakt os nederst på siden. Vi finder den bedste løsning til dig.

Se evt. mere i vores webshop under gran.

SE EKSEMPLER PÅ BRUG

Juledekoration

Skal din juledekoration have et ekstra nøk op ad? Så kan vi også hjælpe dig med det. Vi tilbyder nemlig udover vores belysning specielle dekorationer til don juleudsmykning. Der bliver ikke sparet på noget. Sløjfer, stjerner, julekugler og glimmer – hvad end du kunne tænke dig, så finder vi ud af det.

Vi har også et stort udvalg af både ægte og kunstige juletræer samt gran, granranker og juleguirlander, som kan give den ekstra wow-effekt til din juleudsmykning.

Hvis du kunne tænke dig en juleudsmykning, der får folk til at tabe kæben, så tøv ikke med at kontakte os. Vi finder den bedste løsning til dig.

SE EKSEMPLER PÅ BRUG

Færdige motiver

Hvis du gerne vil have smukke julelys, der pryder din by, men også gerne vil have den nemme løsning, så kan du benytte dig af nogle af vores færdige motiver. ZA-ZA har en række færdige motiver i julelys, som er klar til brug.

Vi har julelys til montering over gaden, på mure eller på master. Det er den perfekte pakkeløsning til dig, der ønsker den nemme og stadig helt exceptionelle julebelysning. Og passer vores færdige motiver ikke til netop din by, så udvikler vi et motiv efter dit ønske. Kontakt os for at høre nærmere.

Se evt. mere i vores webshop under færdige motiver.

SE EKSEMPLER PÅ BRUG

Forhør og bestil dekorationer

Hvad forhører du dig om?