Julebelysning til byer

Skab en magisk jul med julebelysning til byer. Når julen nærmer sig, er det snart blevet en tradition de fleste steder, at der er opsat julebelysning i byer. Hos ZA-ZA har vi mange års erfaring med at levere julebelysning til byer – og vi glæder os til at hjælpe med julebelysning til din by.

Specialist i skræddersyede julebelysning til byer
Hos ZA-ZA har vi bl.a. specialiseret os i at levere julebelysning til byer. Vi har f.eks. hjulpet med udsmykning til Odense, Brabrand, Valby, Varde, Struer, Ribe og mange mange flere byer. Fælles for alle vores løsninger er, at de er skræddersyede til den enkelte by. Det betyder, at du får en løsning lige efter dine behov og ønsker. Vi har bl.a. et bredt udvalg af lyskæder og færdige motiver som stjerner og juletræer, men vi laver også gerne specialdesignede motiver.

Når vi i fællesskab har fundet ud af, hvordan din julebelysning skal se ud, laver vi én samlet pakke med alle de produkter, som du skal bruge. Du får derfor alt der skal til for, at du kan sætte julebelysningen op.

Hvordan kan vi hjælpe dig? Kontakt os og hør nærmere.

Kontakt os her

Mere end 50 års erfaring

ZA-ZA er en dansk virksomhed, der har eksisteret siden 1952. Vi har specialiseret os i julebelysning og udover at levere skræddersyede løsninger til byer, udsmykker vi bl.a. kommuner, gader, forlystelsesparker.

Læs mere om os

Forhør og bestil julebelysning

Hvad forhører du dig om?
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.