Julebelysning til byer

Skab en magisk jul med julebelysning til din by. Når julen nærmer sig, er det snart blevet en tradition de fleste steder, at der er opsat julebelysning i byer. Hos ZA-ZA har vi mange års erfaring med at levere julebelysning til byer – og vi glæder os til at hjælpe med julebelysning til lige netop din by. Se evt. vores webshop om motiver med lys og gran.

Se katalog

Specialister i skræddersyede julebelysning til byer

Hos ZA-ZA har vi bl.a. specialiseret os i at levere julebelysning til byer. Vi har f.eks. hjulpet med udsmykning til Odense, Brabrand, Valby, Varde, Struer, Ribe og mange mange flere byer. Fælles for alle vores løsninger er, at de er skræddersyede til den enkelte by. Det betyder, at du får en løsning lige efter dine behov og ønsker. Vi har bl.a. et bredt udvalg af lyskæder og færdige motiver som stjerner og juletræer, men vi laver også gerne specialdesignede motiver.

Når vi i fællesskab har fundet ud af, hvordan din julebelysning skal se ud, laver vi én samlet pakke med alle de produkter, som du skal bruge. Du får derfor alt der skal til for, at du kan sætte julebelysningen op.

Hvordan kan vi hjælpe dig? Kontakt os og hør nærmere.

Kontakt os her

Hvorfor pynte byen med julelys?

  • Det skaber en fantastisk julestemning i byen.
  • I de mørke måneder spreder det glæde og smil hos byens indbyggere/besøgende.
  • Julebelysning i byer tiltrækker flere mennesker ind i byen.

Positiv effekt hos forbrugerne

Med julebelysning i bybilledet skabes der en gennemgående julestemning i hele byen. Det er med til at trække forbrugeren i byen, og nyde “juleshoppingen“ med et stort smil.

Julebelysning i byer har en positiv effekt på forbrugeren, og kan resultere i et forhøjet julesalg for mange af byens butikker.

Find inspiration til julebelysning her på siden, eller skriv til os hvad dine idéer er. Vi kan levere skræddersyet løsninger lige efter dit behov.

Udvalgte referencer med julebelysning til byer

Vester Hassing

I bymidten i Vester Hassing blev torvets store træ i 2020 omviklet med
ca. 17.000 ZA-ZA Twilight LED dioder.

Hvide Sande

Små og store stjerner på hvert et gadehjørne i Hvide Sande og på gavlene på Fiskeriets Hus på Slusen.

Se flere referencer

Hvem er ZA-ZA?

ZA-ZA er en dansk virksomhed, der har rødder helt tilbage til 1952. Gennem årene har vi specialiseret os i udendørs julebelysning, juleudsmykning og lyskæder til et hav af forskellige erhvervsdrivende som butikker, byrum, kommuner, butikscentre, hoteller, forlystelsespakker etc.

Forhør og bestil julebelysning

Hvad forhører du dig om?